June 5th

Idag har jag och min syster alice, hjälpt mamma lite här hemma. sen la vi oss i solen en liten stund. för ungefär en halvtimme sen kom det gäster hit, men det är inga roliga som behöver nämnas här. igårkväll grillade jag med lina och ida, sen kom också kalle adam jesper robin och olof, hoppas att jag kan ladda upp bilder snart :)






den 10:e juni slutar vi skolan, det är en torsdag. på måndagen veckan efter ska jag, lina och ida sommarjobba. får se hur det går men så svårt kan det ju inte vara att leka vaktmästare. för pengarna ska jag nog köpa en mobil och en ghd plattång eller en mini pc. av de som jag inte har pengar till ska jag vänta med att köpa tills min födelsedag den 15:e juli :)

älska vädret, hatar rubriker

Idag har det varit jättefint väder, jag lina och ida tog oss en stege, några filtar, kuddar och sololja, klättrade upp på garagetaket och la oss där i några timmar, ett plus ♥ och ett annars stort plus är att ALLA läxor för terminen är gjorda!, men dock ett minus för att min data inte funkar så jag får ta en av dom som finns här hemma så inga bra bilder finns... nu längtar jag som fan till sommarlovet för jag känner verkligen hur bra denna sommaren kommer att bli. aja iaf jag suger på att få ihop några bra meningar att skriva ner här på bloggen men det får bli som det blir. Imon ska jag nog ta mig upp på taket igen så får vi hoppas på fint väder. NY DISIGN KOMMER



min härliga kusinkusin får bjuda på en blid idag :)


saknar att blogga

hej alla ni få som kommer att läsa detta.
jag saknar faktiskt att blogga lite, eller ah rätt mycket faktiskt.
iaf, så kommer jag inte att vara jätteaktiv här på bloggen men räkna med mellan 2-5 inlägg per vecka ;)
Idag är det jättefint ute, så jag gick ner på stan, åt en glass och solade.
nu är jag hemma, ikväll är det fotbollsträning och imon är det matteprov i skolan så måste plugga till det.
det är bara 6 skoldagar kvar till sommarlovet nu så jag längtar grymt mycket, hehe.
aja.. kortfattade mig lite där.. kanske skriver mer ikväll eftersom att det är rätt mkt som har hänt sedan jag bloggade sist, det funkar inte att ladda upp en bild men jag får väl hoppas på ni blir glada ändå :)


RSS 2.0