PIIIISSSS-!


SKOLAVSLUTNING

skolan har slutat och det är skönt, okej jag ska vara ärlig, det känns inte ens som att det har börjat ännu. kan ju berätta lite om kvällen igår. den började hemma hos en klasskompis till mig, där ett gäng goa gubbar träffades. drog oss ner mot astradskolan, cyklade fort- ramlade, fest, parken och sen nana. kvällen var sjuk rolig och jag skaffade också blåmärken på benen, ett köttsår i handen och ett rivsår i pannan. men det var det värt!

nu håller jag på att packa resväskan, finns inte så mycket att göra medans mina kompisar har utegångsförbud. jag lovar kameran följer med, så bilder kan jag lova. och om ni har tröttnat på era spotify-listor så kan ni ju förnya dom med denna goa låten! -   eller denna. vet mycket nya låtar, men värda att lyssna på tycker jag.




NY UTMANING

Idag har jag provat på någonting som jag inte gjort förut. Jag har spelat tennis. Nu menar jag inte tennis utanför huset på gatan utan riktig tennis. I en stor tennishall med en tränare. Det var roligare än vad jag trodde. Kanske borde jag och mina duktiga vänner ställa upp i "kalle-anka cup" ? nej ni kan vara lugnaa. Innan idag har jag varit på hannakarins konfirmation. vad jag mer kan berätta? på tisdag är det klassens dag, då ska vi spela såp-innebandy i mjälen. skojii.



shit. alltså jag vet. min blogg suger verkligen. själv hatar jag att läsa om bloggares normala liv dag in och dag ut. jag ska sluta med detta. lovar. nästan iallafall. ska komma på något bra. men jag och min fantasi ska nog klura ut något bra ska ni se. hehehe.


SÅP-BANDY & LITE TILL

alltså att ni ens orkar klicka in här tycker jag är ett mysterium. men varsågod, detta inlägget är till er. (känn er inte fööör speciella eller så nu, tack)

bild sen Barcelona på camp nou, vet att ni gillar mina skor, converse, för det har ju ingen annan eller så.

IDAG, har jag varit i skolan som vanligt, efter det cyklade jag Tilda och Thilda ner till stan och hämtade tejp till min cp fot. När vi kom till den kära gamla astradskolan spelade vi såp-innebandy, det innebär en stor pressening (?) med såpa och vatten på. gissa om det blir halt? aja, vi kom iaf 2:a, muy bien! För att få av all såpa gick hälften av alla spelare till lagaån och badade, -jaa jag var en av dom! när jag kom hem dror jag med mammuten på en springtur :) för att få lite skönhetssömn inatt så ska jag hoppa i säng direkt efter detta inlägget!

IMORGON, jag slutar halv tolv. skönt. efter det ska jag, Iddis, Ragnar och Tildus ut till hölminge och hoppas på fint väder. kanske tar vi ett och annat dopp i bolmen annars festar vi väl till det ändå skulle jag tro!

HELGEN, jag ska till Göteborg. åker fredag eftermiddag, stannar till söndag eftermiddag. vad jag ska göra där är ingenting jag vill dela med mig av på bloggen, men kan ju berätta att jag troligtvis tar med mig en och annan fin klädkasse hem.

önskar jag kunde lova ett inlägg till innan helgen, men man ska inte lova någonting man inte säkert kan hålla, kom ihåg det!




RSS 2.0