KONFIRMATION


sara, lina, thilda, hanna, tilda, miii, ida

TJENA!
bilden avslöjar väl att jag har tagit konfirmationen i helgen. Hade litet kalas efteråt om man kallar det så, fick mycket fint. Bland annat smycken, pengar, och en moped. Nog om det.

Snart sommarlov så jag har arbeten för hela våren som ska vara klara, allt på en gång typ. Men när lovet väl har börjat åker jag på en liten resa till paris med min familj. Sen ska jag tillbaka till verkligheten igen. Sommarskola. Nej där ljög jag. Jag ska sommarjobba, samma som förra året, vaktmästare höhö. Kanske inte låter så kul? men att det är! chillar ute i solen eller inne i en lägenhet och jobbar ihop goa pengar tillsammans med ett gäng sköna jobbarkompisar! coool mening jag fick ihop där, jag tackar!

alltså? typ? pussar?

KALASKUL

Tja allihopa! Just nu är jag på simons 18-års kalas! Och innan idag var jag på en dansuppvisning, skoj! Hmm, vet inte vad jag ska berätta, men kan ju tillägga att jag ska åka till växjö med pappa imorgon:) ha en fin kväll, pussaaa

VALBORG




hej sötnosar!
tänkte berätta lite smått om min valborgshelg om man nu kan kalla det så!
på fredagen var jag med mina underbara vänner, vi började kvällen i ett fotbolls omklädningsrum, nu tänker ni, varför? och jo, vi hade lixom ingen annan stans att vara., men lugna, vi hittade en mysig grillplats och satt där en stund framför elden. Sedan gick vi ner på axel´s tivoli som brukar vara här runt valborg. Där var det fett, jag och thilda sparade ihop 110 kr eftersom vi fjäskade lite och åkte gratis hehe.. vi var inte så omtyckta av de som betalade sen ;) aja, kvällen slutade hemma hos hanna. Där nanade vi och på morgonen tog vi en lång promenad. Sen skildes vi alla åt och träffades några timmar senare på kvällen, denna gången hemma hos sara. dock var det inte så många som kom, så när vi hade grillat klart gick vi ner på stan. var en liten stund på tivolit. sen gick vi hem till en välstädad lägenhet hos albin. förstå ironin i den meningen tack. aja var väl det mesta om min helg,.

hahahha, alltså jag känner att det är så jävla töntigt allt jag skriver, litekul.



RSS 2.0