PLAY&PAUSE

tjaa? Hur bra mår inte jag idag? inte alls bra. migrän. kräk och ljus som bara skriker i mina ögon! har haft sportlov i veckan, inte pluggat någonting alls, kollat one tree hill, ätit gott, badat, bowlat, saknat linan enormt och dessutom har jag flyttat ihop med idan. NICE VAAAH??!?! Tänkte bara informera om att livet är för kort för massa lekar och absolut att sitta här och skriva om ingenting på en obetydlig blogg. SO ALL PLAYERS GO GET OUT AND STOP PLAYING, get a live instead!!


KRETA

åker till Kreta om nån månad, första plagget inhandlat.


GYMNASIUM!!!

, brukar börja mina inlägg med "sitter här", så ska försöka sluta med det från och med nu, plus att jag ska dra ner på att säga iallafall tusen gånger.
Jag är en blivande gymnasieelev som måste göra mina ansökningar innan sen 10:e februari 2012 kl 23:59 för att vara exakt. Det betyder att agnes måste bestämma sig inom fyra dagar. Annars är det inget speciellt som händer i mitt dramatiska liv, har precis kollat klart på tredje säsongen av OneTreeHill, gaaah- i'm stuck!!! Just deeeT, idag åkte jag skridskor på sjön, höll mig på benen och råkade inte ut för någon bristande is eller lunginflammation:))))))

JEH


RSS 2.0